ПРЕДЛАГАМЕ ЕКСПЕРТНИ РЕШЕНИЯ В СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ:
дограма
Вие сте тук
стъклопакети
обков
гаражни врати
комарници
первази и козирки
бариери и антипаркинг устройства
                           

 

                   

РЕМОНТ НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ЩОРИ

Щорите са десетки видове. Различават се по основния материал (АL, PVC, плат); начин на монтаж спрямо дограмата (вътрешни и външни); посока и движение на отделните елементи (вертикални, хоризонтални)... Могат да се задвижват ръчно, с електромотор или със спомагателен механизъм - манивела. Някои от тях имат опции и за заключване. Съвременните щори са изключително практични и елегантни. Жалко е когато в един момент спрат да работят. За щастие обаче и за тях има резервни части. Ето някои от най- често срещаните ремонти на щори:

- скъсано въже на ролетна щора- обикновено е от объл или плосък шнур. Извършваме цялостна смяна на шнура, заедно с ролника и табакерата с оглед безпроблемна бъдеща експлоатация. При объл шнур обикновено поставяме ръкохватка, за по- лесно манипулиране с щората.

- деформирани, счупени, скъсани или изгорели ламели- обикновено добавяме ламели в платното, но когато са достатъчно амортизирани шарнирните връзи между ламелите се налага смяна на всички елементи.

- автоматизация или ремонт на електрическа ролетна щора- след извършен оглед на място преценяваме какъв е проблема. Обикновено след вклиняване на щората се налага смяна на Т- конектори, смяна на ламели, подвеждащи механизми и др. Предлагаме автоматизация на съществуващи щори, както и добавяне на допълнителни дистанционни управления, бутони, фотоклетки и т.н.

ремонти на вътрешни щори, хоризонтални и вертикални щори:

- укрепване на щора

- смяна на греди на вертикални щори

- смяна на платове, конци и тежести

- ремонт на управление на щора

- демонтаж и монтаж на щори, както и поставяне на нови щори

 

Ако имате проблем с Вашата щора, искате да поставите нова такава или просто ви пречи да измиете стъклото- обадете ни се!