ПРЕДЛАГАМЕ ЕКСПЕРТНИ РЕШЕНИЯ В СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ:
дограма
щори
стъклопакети
обков
Вие сте тук
комарници
первази и козирки
бариери и антипаркинг устройства
                           

 

                   

БАРИЕРИ И АНТИПАРКИНГ УСТРОЙСТВА

Предлагаме доставка и монтаж на италиански бариери " Бенинка" и антипаркинг устройства. Те Ви позволяват да регулирате пространството по един интелигентен начин като позволяват избирателен контрол на достъпа посредством редица възможности.

- Бариери- с дължина на рамото от 3 до 7 м. за интензивна употреба. Могат да се оборудват както с най- необходимите аксесоари като светлоотразителни лепенки, гумени ленти и фотоклетки против притискане така и с " бягащи светлини" по дължина на рамото; сигнални лампи; магнитен датчик за автоматично отваряне и др. Позволяват лесно управление от достатъчно дълга дистанция посредством дистанционен предавател и/ или с бутон.

- примерна цена на бариера" Lady": с дължина до 4 м.= 1860 лв с ДДС!

Цената включва алуминиево рамо с дължина 4 м.; светлоотразителни лепенки; гумено покритие против надраскване при притискане, доставка и монтаж с гаранция 24 месеца.

монтаж на бариери

 
 
     

- Антипаркинг устройства- поставят се лесно и бързо посредством крепителни елементи върху здрава основа. Могат да се обслужват както ръчно- заключват се с катинар, така и с дистанционно управление- за целта се налагат известни подготвителни работи. Светлоотразителната лепенка помага да останат забелязани и в най- тъмната част от денонощието.

автоматични антипаркинг устройства

     
         

За повече информация и контакти